OD WAZIG heeft 23 geregistreerde gebruikers
Foto
Namen
franktenhave
Voornaam Frank
Achternaam Have
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2019
Info -
Erwin
Voornaam Erwin
Achternaam Renselaar
Bijnaam Arjan
Jaar van aantreden 2018
Info Trekt vlugge pulletjes maar heeft moeite met de correcte wc vinden
Jochemdenos
Voornaam Jochem
Achternaam Os
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info -
Cas
Voornaam Cas
Achternaam Nijenhuis
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info -
Siem
Voornaam Siem
Achternaam Buse
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info -
jasperfix
Voornaam Jasper
Achternaam Fix
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2017
Info -
samzijp
Voornaam Sam
Achternaam Zijp
Bijnaam Guus
Jaar van aantreden 2017
Info -
nickveerbeek
Voornaam Nick
Achternaam Veerbeek
Bijnaam Dildo met oortjes
Jaar van aantreden 2017
Info -
ThomasBosman
Voornaam Thomas
Achternaam Bosman
Bijnaam Oma
Jaar van aantreden 2016
Info -
Chris
Voornaam Christiaan
Achternaam Bogaard
Bijnaam Mini-Jurnan
Jaar van aantreden 2016
Info -
Lucas
Voornaam Lucas
Achternaam vermeer
Bijnaam Zombie
Jaar van aantreden 2016
Info -
BasWessels
Voornaam Bas
Achternaam Wessels
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2016
Info Pauper niveau oneindig.
MathieuNass
Voornaam Mathieu
Achternaam Nass
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2016
Info -
Dorus
Voornaam Dorus
Achternaam Groot
Bijnaam Dora
Jaar van aantreden 2015
Info Dora, dat deze jongen nog veel te ontdekken heeft blijkt uit het feit dat hij academisch gelijk een stapje terug deed. De extra tijd die dit oplevert wordt dan ook veelal benut gedurende het Enschedese nachtleven. Waar WAZIG stopt gaat hij nog even door op de naborrel. Zo zou hij theoretische gezien menig eerste uur kunnen halen, gelukkig is hij meer een man van de praktijk en haalt zijn puntjes wel. Hulde!
Anthony
Voornaam Anthony
Achternaam Bongers
Bijnaam Kenthony
Jaar van aantreden 2015
Info Anthony, dat Kentony? Omdat de punten en meisjes bij Psychologie en IO minder makkelijk waren dan gehoopt deed hij de overstap via GameDesign naar IPO. Op het Saxion vallen de stoere ringen en oorbellen die deze crimineel ogende boy heeft wat minder op. De praktische vaardigheden betaalden zich snel uit in het construeren van eigen Bongs en Shishas. Aangestoken met het WAZIG virus door Lennart en Thomaes in Huize Hulde en gefascineerd door de baan van de een kogel, duurde het niet lang totdat Anthony lid werd. Hulde!
Steijn
Voornaam Steijn
Achternaam Jonker
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2015
Info Deze man is van verre te herkennen aan zijn hipster look. Steijn is de man van de Bourgondische levenstijl. De baard wordt gekamd, de barbier bezocht, en sigaeren worden door deze nieuwe draeger speciaal gehaald uit Amsterdam. Heeft ervoor gezorgd dat er weer een WAZIG-lid woont op Zwicked. Daarnaast gaan de geruchten dat deze Alkmaarder ook de ambitie heeft om bij Newton te oefenen voor een WAZIG-bestuursjaar. Hulde!
Victor
Voornaam Victor
Achternaam Pedersen
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2015
Info Victor weet in zijn eentje een hele andere kant van het dispuut te representeren. Deze kettingroker deed samen met wat lichtingsvriendjes een stapje terug en gaat weer lekker naar school. Versterkte de gevestigde orde op de Mina Krusemansraat door Marijns plek over te nemen. Zo was dan ook binnen no-time de huisnaam veranderd.
Thijs
Voornaam Thijs
Achternaam Masmeijer
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2015
Info Vanuit de Randstad naar het Enschede verhuisd om daar te laten zien hoe het heurt. Al ligt de standaard niet hoog, weet deze mooiboy als enige van zijn lichting een paar vrouwtjes aan de haak te slaan, ook weet hij als een van de weinige van zijn lichting zijn hoofd bovenwater te houden op het WO, en is bovendien goed op weg om de traditie dat WAZIG de scepter bij Newton zwaait weer in ere te herstellen. Waarvoor hulde!
Bram
Voornaam Bram
Achternaam weg
Bijnaam Van't Padje
Jaar van aantreden 2014
Info Braem is regelmatig van het padje te vinden. Desondanks heeft deze klusser het voor elkaar gekregen om de WAZIG-brommer weer aan de praat te krijgen. Van deze werktuigbouwer wordt ook wel wat verwacht met een complete werkbank op zijn kamer. Kreeg als busdignitaris de Eindbaas met pijn en moeite door de APK maar verkocht haar gelijk. Als de wereld niet snel genoeg voor je gaat moet je bij deze man zijn. Vertegenwoordigt WAZIG momenteel ook nog eens als Ab Actis, hulde!
janl
Voornaam Jan
Achternaam Laan
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2013
Info Deze man is trouw lid van de club uit Hengelo-o-o. De vele kilometers naar de borrel worden eervol afgelegd in een stoofpeertjes gekleurd overhemd. Dit favoriete kledingsitem kleurt de borrel leuk op tussen de dassen. Verder blijkt deze jongen uitstekend in te huren te zijn voor al uw klusjes in de tuin. Naast het tuinieren en een lekker pilsje op zijn tijd, maakt Jan ook nog tijd om het Lustrum op touw te zetten, hulde!
Kevin
Voornaam Kevin
Achternaam Overmars
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2013
Info Kevin is de man die goed commentaar kan leveren op wat de gevestigde orde doet. Vice-Praeses lijkt daarom een functie die hem op het lijf geschreven is, bij zowel WAZIG als Newton. Dit levert soms wel enige problematiek op wanneer hij naar een aantal pulletjes terugvalt in zijn Broeklandse tongval. Naast werktuigbouw houdt hij zich ook wel eens bezig met het uitvoeren van een bodemonderzoek. Neemt verder zitting in vele commissies van WAZIG, waarvoor hulde!
Kerstens
Voornaam Stephan
Achternaam Haan
Bijnaam Kerstens
Jaar van aantreden 2012
Info Met zijn door zijn immer groeiende buik strakgespannen overhemd, gecombineerd met zijn strakgekamde haren, heeft Stephan snel de bijnaam Kerstens verworven.
Op menig WAZIG-avond voorziet deze snackbar-koning het O.D. van perfect gefrituurde en op maat gesneden frikandelletjes. Fietst de kilootjes er wel weer af op de tweewekelijkse Hengelo-tocht met broeder Jan. Hij wordt wel schijtziek van onze grappen. Hulde!
dennis
Voornaam Dennis
Achternaam Idema
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2012
Info Dennis bezorgt zichzelf behoorlijk wat kopzorgen door langer te zijn dan goed voor hem is. Wel een goed excuus voor een mooie barbecue in Lochem. Boekt graag een extra kamertje ondanks dat daar al voor betaald is door het O.D. En is met zijn Porsche projectjes als tijdverdrijf weer op weg naar Enschede. Met al zijn kluservaring een belangrijk lid van het E-team, hulde!

© Rogier Monshouwer