OD WAZIG heeft 33 geregistreerde gebruikers
Foto
Namen
Joep
Voornaam Joep
Achternaam Öge
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2022
Info -
Jop
Voornaam Jop
Achternaam Bruggeman
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2022
Info -
Jochem Nieuwenhuis
Voornaam Jochem
Achternaam Nieuwenhuis
Bijnaam Wijn
Jaar van aantreden 2022
Info -
Lars
Voornaam Lars
Achternaam Willemsen
Bijnaam SARS
Jaar van aantreden 2022
Info -
Franke
Voornaam Franke
Achternaam Zuilen
Bijnaam Kwarst
Jaar van aantreden 2021
Info -
matthijs
Voornaam Matthijs
Achternaam Knol
Bijnaam Korstel
Jaar van aantreden 2021
Info -
Stephan
Voornaam Stephan
Achternaam Tijhuis
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2020
Info -
Gerwin
Voornaam Gerwin
Achternaam Eikenaar
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2020
Info nog invullen
franktenhave
Voornaam Frank
Achternaam Have
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2019
Info Frank is een éénmans schip die het liefst zichzelf verzuipt. Want hij mag dan wel de enige zijn van zijn lichting, hij heeft het drinkvermogen van drie lichtingen samen. Af en toe doet hij ook nog eens aan bootje varen, maar dat neemt niet weg van zijn sportieve prestaties op de borrel. Hij is dan ook tot de late uurtjes nog in de Friends te vinden om zijn bodemloze pul toch maar weer proberen op te drinken. Dat hij met zoveel drank op dan af en toe een streeplijstje kwijtraakt, dat is hem dan ook vergeven. Hij komt de dag daarna namelijk altijd met een nog sterker verhaal terug.
Erwin
Voornaam Erwin
Achternaam Renselaar
Bijnaam Arjan
Jaar van aantreden 2018
Info Erwin, Arjan, Adtjan, Barjan, Bakjan, Erjan, Ewout, het maakt niet uit welke naam deze jongeman krijgt, hij drinkt altijd zijn biertje sneller dan jij. Dit wil hij ook veel te graag laten zien door op de verkeerde momenten de juiste hoeveelheden alcohol naar binnen te gooien.
Gelukkig wordt deze vaardigheid ook vaak goed gebruikt tijdens bierestafettes. Dat hij zijn studie daarnaast goed gebruikt om zichzelf op te lappen is te zien uit het ongekend goed herstellende vermogen wat deze jongen laat zien als hij met zijn blije bakkes weer zijn bed uitkomt na een borrel of activiteit terwijl de rest ligt weg te rotten. Heeft in zijn eerste jaar bij WAZIG gelijk voor het grote avontuur gekozen door de lustrumcie te betrekken, en hiervoor een ontzettend grote aanwinst te zijn. Ook heeft hij de bataclub onder zijn hoede genomen, maar zo snel als hij adt, kan hij helaas niet rennen.
Jochemdenos
Voornaam Jochem
Achternaam Os
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info Jochem is een graag geziene gast in Enschede. Dit resulteert erin dat hij erg populair is en bekend bij vele clubjes rondom Enschede. Zo heeft een tijdje mogen varen bij pedelbootclub Enschede, maar kwam hij erachter dat motorboten meer zijn ding is. Dit tot grote afschrikking van zijn huidige vriendin die dit totaal niet zag aankomen. Om zich voor te bereiden op een WAZIG bestuursjaar is hij met Siem toch het Newtonbootje ingestapt om daar een jaartje rond te dobberen. Jochem is vaak op de borrel te vinden, hoewel het niet altijd tot de vroege ochtend is. Dit kan ook niet altijd met een druk schema. Gelukkig zijn er altijd nog het tweede, derde, en vierde afscheidsbier waar Jochem nooit bang voor is.
Cas
Voornaam Cas
Achternaam Nijenhuis
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info Hoewel Cas in eerste opzicht doodnormaal lijkt, weet hij je als geen ander te verrassen op een borrel. Hij werd in de intro als een rustige jongen ontvangen, maar heeft zich na een aantal dagen gelijk al ontpopt als een ware legende. Gooi een paar pulletjes in Cas en hij tovert om in een escalatie machine. Van een halve fles Vodka op de lippen zetten, tot het verzoeken van een paar Belgen of ze normaal Nederlands kunnen praten, deze man zal altijd de grenzen opzoeken. Dat is maar goed ook, want je hoort immers alles een keer gedaan te hebben in je leven. Kortom het leven is nooit saai met hem. Gelukkig is deze jongen verstandig genoeg om een enkele borrel in het jaar over te slaan ten goede van zijn studie.
Siem
Voornaam Siem
Achternaam Buse
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2018
Info Waarbij Oma als Batman kan worden beschouwd, is Siem zijn Robin. Deze bodybuilder 2.0 bewijst dat brawn en brains ook samen kunnen gaan door het halen van zijn Honor's Program en een Newton bestuursjaar te pakken gepaard met zijn WAZIG bestuursjaar. Hulde! Dat hij zijn hersenen echter niet altijd gebruikt is wel te merken aan het feit dat deze jongen nog wel eens op een borrel komt opdagen in zijn polo. Waarbij WAZIG zich echter enorm kan storen aan deze kledingkeuze, gaat het bij de vrouwen daarom vaak goed. Deze ladiesman is namelijk niet vies van een kleine babbel met het andere geslacht, en wil dan ook zijn 'guns' al te graag laten zien. Helaas vallen ook de verkeerde vrouwen hierop en drinkt hij soms uit het verkeerde Pulletje. Desalniettemin drinkt Siem het liefst zijn pulletjes toch met de mannen van WAZIG, want die vindt hij toch het leukst.
jasperfix
Voornaam Jasper
Achternaam Fix
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2017
Info Het is al vrij snel gebleken dat Jasper de meest verstandige is van zijn lichting. Waarbij de meeste leden van het O.D. graag gelijk hun mond opentrekken, denkt Jasper nog een tweede keer na voordat hij iets zegt. Dit geldt echter niet wanneer het over trekkers gaat, want deze man zou het liefst de hele dag op de trekker zitten in zijn thuisbasis in Dedemsvaart. Hij wist zijn liefde voor trekkers in zijn eerste jaar ook om te zetten in de liefde voor de werktuigbouwkunde, en behaalde zo in zijn eerste jaar fluitend zijn P, waarvoor hulde!
samzijp
Voornaam Sam 'Guus'
Achternaam Zijp
Bijnaam Guus
Jaar van aantreden 2017
Info Sam werd op dag één van de intro al Guus genoemd toen het bekend werd dat deze jongeman uit de buurt van Eindhoven kwam. Sinds deze dag ontkomt hij deze naam niet meer, en draagt hij hem met volle trots. Als een echte Brabander is Guus goedlachs en heeft een 'gezellige' pens. Hoewel het altijd onduidelijk zal blijven of Guus net iets teveel van bier houdt of dat Guus houdt van net iets teveel bier, zal zijn aanwezigheid op borrels en andere activiteiten er niet onder lijden. Heeft bij FC Newton mogen oefenen met een bestuursjaartje voordat hij bij O.D. WAZIG aan het echte werk begon. Ook is Guus actief bij een tweemaal winnend WPT! Hulde!
nickveerbeek
Voornaam Nick
Achternaam Veerbeek
Bijnaam Dildo met oortjes
Jaar van aantreden 2017
Info De enige echte Doetinchemmer van de groep. Deze jongen is de meest actieve borrelganger van zijn lichting, en is naast de dinsdagavonden dan ook vaak op de maandagavonden te vinden in de Friends samen met zijn huisgenoot Kenthony. Hoewel hij nog jong is, hoef je hem niet veel meer te leren. Dit is ook de reden dat hij een omweg naar zijn master heeft genomen via Werktuigbouwkunde op het Saxion. Dit geeft hem natuurlijk tijd om erg actief te zijn bij WAZIG, en hij betrekt daarom naast een bestuursjaar, ook elk jaar meerdere commissies. Hulde! Staat samen met Victor erom bekend om naast bier op de borrel ook wel eens een pulletje whisky te nemen.
ThomasBosman
Voornaam Thomas
Achternaam Bosman
Bijnaam Oma
Jaar van aantreden 2016
Info "In het Frans spreken ze de 's' toch niet uit? Nee maar de 'h' ook niet, toch? Mooi, dan de 't' ook niet meer". Th"Oma"s is een kast van het merk O.D. . Maar deze jongen is intellectueel net zo sterk als fysiek. Hij heeft weinig moeite met het halen van zijn tentamens, en tikt toch grote hoeveelheden bier weg. Het schijnt dat Thomas' favoriete spieroefening "pullen heffen" is. Hulde! Dat Oma zijn Franse roots nog in leven probeert te houden, bewijst hij met het nuttigen van een enkele wijnbongo voor het slapen gaan. Dat zijn maag dikwijls in protest een geel hesje aantrekt is iets tussen hem, en het toilet.
Chris
Voornaam Christiaan
Achternaam Bogaard
Bijnaam Mini-Jurnan
Jaar van aantreden 2016
Info Samenwonend met Braem aan Kampf 47, is Christiaan als IT-er lid geworden van het O.D. Toen hij als doegroepouder van een raar clubje er toch voor koos om geadopteerd te worden door de Glazig papa's, werd het al snel duidelijk dat Christiaan zich alleen thuisvoelt bij het O.D. Als lookalike van Jurnan Schilder is deze jongen onsterfelijk geworden binnen WAZIG en hij draagt dan ook met trots de naam Mini Jurnan. Samen met zijn lichtingsgenoot rammen ze de ene na de andere hit eruit onder de naam DJ Blurry Kollektiv. Dat Christiaan meer kan dan alleen een grote mond hebben bewijst hij ook door de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de nieuwe website en tweemaal een WAZIG bestuur te doen! Hulde!
Lucas
Voornaam Lucas
Achternaam Vermeer
Bijnaam Zombie
Jaar van aantreden 2016
Info Als Glazig kiddo kwam Lucas terecht onder de vleugels van O.D. WAZIG en leerde op de beste manier Enschede kennen. Na een inspannende week vol activiteiten om de universiteit
te leren kennen, wist Lucas precies wat hij wou hier in Enschede; Bier drinken. Deze rasechte Werktuigbouwer heeft naast de hersenen op de juiste plek ook nog eens de tijd om een Newton en een WAZIG bestuursjaar te doen, en te voetballen bij Swift Boys. Als dat nog niet genoeg was heeft hij ook nog eens onbaatzuchtig 80 euro gedoneerd aan het Lustrum van WAZIG! Dit is duidelijk een man van meerdere lagen!
BasWessels
Voornaam Bas
Achternaam Wessels
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2016
Info Na een jaar lang opwarmen, is de betere helft van Blurry Kollektiv nu toch echt klaar voor het grotere werk. Met een jaartje Newton achter de kiezen, besloot Bas het hogerop te zoeken bij het O.D. Als verloren zoon werd hij verwelkomd, en is nu de dinsdagen te vinden in de Friends. Bas maakt veel tijd vrij voor festivals. Gewapend met bier, een brede glimlach en een bos krullen waar Dorae jaloers op is, gaat deze jongen allerlei hardstyle feesten af. Dat Bas over uitzonderlijk goede WAZIG kwaliteiten beschikt wisten we al, maar toch toont hij deze kwaliteiten constant door ongepaste opmerkingen te maken in gespannen situaties. Komt vaak met de meest belachelijke ideeën, en weet ze nog redelijk plausibel af te beelden. Hulde!
MathieuNass
Voornaam Mathieu
Achternaam Nass
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2016
Info De Werktuigbouw en de Natuurkunde gaan natuurlijk hand in hand. Waar heel het O.D. voor het eerste kiest, heeft Mathieu ervoor gekozen om Technische Natuurkunde te studeren.
Gek van treinen en dat soort snelle gevaartes, slaat ook deze jongen binnen een recordtijd pulletjes weg. Het probleem is dat hij vaak zelf dan ook de weg even kwijt is. Hij heeft samen met Arnoldus gewoond op een plek waar je nogal snel je laptop schijnt kwijt te raken. Met een ietwat verwarde blik, en een grote bos warrig haar, weet hij leven in elk gesprek bij de borrel te brengen. Zolang het maar niet over geldzaken gaat. Het punt is dat deze jongen een grote toevoeging is voor het O.D., waarvoor hulde!
Dorus
Voornaam Dorus
Achternaam Groot
Bijnaam Dora
Jaar van aantreden 2015
Info Dora, dat deze jongen nog veel te ontdekken heeft blijkt uit het feit dat hij academisch gelijk een stapje terug deed. De extra tijd die dit oplevert wordt dan ook veelal benut gedurende het Enschedese nachtleven. Waar WAZIG stopt gaat hij nog even door op de naborrel. Zo zou hij theoretische gezien menig eerste uur kunnen halen, gelukkig is hij meer een man van de praktijk en haalt zijn puntjes wel. Hulde!
Anthony
Voornaam Anthony
Achternaam Bongers
Bijnaam Kenthony
Jaar van aantreden 2015
Info Anthony, dat Kentony? Omdat de punten en meisjes bij Psychologie en IO minder makkelijk waren dan gehoopt deed hij de overstap via GameDesign naar IPO. Op het Saxion vallen de stoere ringen en oorbellen die deze crimineel ogende boy heeft wat minder op. De praktische vaardigheden betaalden zich snel uit in het construeren van eigen Bongs en Shishas. Aangestoken met het WAZIG virus door Lennart en Thomaes in Huize Hulde en gefascineerd door de baan van de een kogel, duurde het niet lang totdat Anthony lid werd. Hulde!
Steijn
Voornaam Steijn
Achternaam Jonker
Bijnaam de pittige tante
Jaar van aantreden 2015
Info Deze man is van verre te herkennen aan zijn hipster look. Steijn is de man van de Bourgondische levenstijl. De baard wordt gekamd, de barbier bezocht, en sigaeren worden door deze nieuwe draeger speciaal gehaald uit Amsterdam. Heeft ervoor gezorgd dat er weer een WAZIG-lid woont op Zwicked. Daarnaast gaan de geruchten dat deze Alkmaarder ook de ambitie heeft om bij Newton te oefenen voor een WAZIG-bestuursjaar. Hulde!
Victor
Voornaam Victor
Achternaam Pedersen
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2015
Info Victor weet in zijn eentje een hele andere kant van het dispuut te representeren. Deze kettingroker deed samen met wat lichtingsvriendjes een stapje terug en gaat weer lekker naar school. Versterkte de gevestigde orde op de Mina Krusemansraat door Marijns plek over te nemen. Zo was dan ook binnen no-time de huisnaam veranderd.
Thijs
Voornaam Thijs
Achternaam Masmeijer
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2015
Info Vanuit de Randstad naar het Enschede verhuisd om daar te laten zien hoe het heurt. Al ligt de standaard niet hoog, weet deze mooiboy als enige van zijn lichting een paar vrouwtjes aan de haak te slaan, ook weet hij als een van de weinige van zijn lichting zijn hoofd bovenwater te houden op het WO, en is bovendien goed op weg om de traditie dat WAZIG de scepter bij Newton zwaait weer in ere te herstellen. Waarvoor hulde!
Bram
Voornaam Bram
Achternaam weg
Bijnaam Van't Padje
Jaar van aantreden 2014
Info Braem is regelmatig van het padje te vinden. Desondanks heeft deze klusser het voor elkaar gekregen om de WAZIG-brommer weer aan de praat te krijgen. Van deze werktuigbouwer wordt ook wel wat verwacht met een complete werkbank op zijn kamer. Kreeg als busdignitaris de Eindbaas met pijn en moeite door de APK maar verkocht haar gelijk. Als de wereld niet snel genoeg voor je gaat moet je bij deze man zijn. Vertegenwoordigt WAZIG momenteel ook nog eens als Ab Actis, hulde!
janl
Voornaam Jan
Achternaam Laan
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2013
Info Deze man is trouw lid van de club uit Hengelo-o-o. De vele kilometers naar de borrel worden eervol afgelegd in een stoofpeertjes gekleurd overhemd. Dit favoriete kledingsitem kleurt de borrel leuk op tussen de dassen. Verder blijkt deze jongen uitstekend in te huren te zijn voor al uw klusjes in de tuin. Naast het tuinieren en een lekker pilsje op zijn tijd, maakt Jan ook nog tijd om het Lustrum op touw te zetten, hulde!
Kevin
Voornaam Kevin
Achternaam Overmars
Bijnaam -
Jaar van aantreden 2013
Info Kevin is de man die goed commentaar kan leveren op wat de gevestigde orde doet. Vice-Praeses lijkt daarom een functie die hem op het lijf geschreven is, bij zowel WAZIG als Newton. Dit levert soms wel enige problematiek op wanneer hij naar een aantal pulletjes terugvalt in zijn Broeklandse tongval. Naast werktuigbouw houdt hij zich ook wel eens bezig met het uitvoeren van een bodemonderzoek. Neemt verder zitting in vele commissies van WAZIG, waarvoor hulde!
Kerstens
Voornaam Stephan
Achternaam Haan
Bijnaam Kerstens
Jaar van aantreden 2012
Info Met zijn door zijn immer groeiende buik strakgespannen overhemd, gecombineerd met zijn strakgekamde haren, heeft Stephan snel de bijnaam Kerstens verworven.
Op menig WAZIG-avond voorziet deze snackbar-koning het O.D. van perfect gefrituurde en op maat gesneden frikandelletjes. Fietst de kilootjes er wel weer af op de tweewekelijkse Hengelo-tocht met broeder Jan. Hij wordt wel schijtziek van onze grappen. Hulde!

© Website van Onafhankelijk Dispuut WAZIG