Als dispuutuitjes heeft WAZIG reeds vele steden en dorpen met een bezoekje vereerd. De reden van het bezoek loopt vaak erg uiteen. Naar Ootmarsum vertrok bijvoorbeeld een delegatie om Heidi uit Café De Pijp ( stamkroeg periode 2000-2001) goedenavond te zeggen. Amsterdam, Groningen, Utrecht en Den Bosch werden aangedaan om te stappen en ook werd het huwelijk van kroonprins W.A. en prinses Màxima bijgewoond. Enkhuizen en de Zuiderzee trof WAZIG tijdens de Zeilweekenden. Niet alleen Nederland wordt verblijd met de aanwezigheid van WAZIG, maar ook buitenlandse plaatsen als Bottrop hebben inmiddels met�WAZIG kennisgemaakt. 

 

 

De laatste dienstbare jaren van onze gelieve Eindbaas hebben nog enkele tripjes kunnen maken. Zo zijn we in 2013 met een delegatie van WAZIG met de Eindbaas naar Nijmegen geweest. Hier werd een feest georganiseerd door de dames van tandheelkunde. Het thema was Goud is Fout en WAZIG was uiteraard volledig in thema. Hulde voor de BOB die ons die avond heeft gebracht en diezelfde nacht nog heeft thuis gebracht. 

 

 

In 2015 hebben we met de Eindbaas zelfs een heel weekend in Groningen mogen meemaken. Dit werd alweer een groot succes. De vele kroegen in het bekende Groningen zijn bezocht. De stadjers zullen WAZIG niet snel meer vergeten. 

© Website van Onafhankelijk Dispuut WAZIG